TRATTORIA MAXIMO RIJSWIJK

TRATTORIA MAXIMO RIJSWIJK lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 877 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Maximo Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 23:59 Best pizza in rijswijk/laak, BUT, every time the order takes 30-45 minutes longer than advertised. Just be honest and say 90 min from the start and don't tease me with 30-45 min...
23 sep 2022 om 21:34 Bezorgd op de aangegeven tijd. Eerst klopte de bestelling niet maar de 2de keer wel nadat de bezorger heen en weer was gereden naar het restaurant. Pizza’s smaakte heerlijk! Ik ga vaker bij jullie bestellen!!
18 sep 2022 om 16:06 Eten werd d keer zo laat bezorgd, en we kregen ook wat anders dan besteld, jammer, hadden we anders verwacht... niet herhaalbaar
17 sep 2022 om 13:00 Goed belegde pizza, lekkere bodem. Op 1 pizza waren de toppings wat naar 1 kant verschoven, waarschijnlijk tijdens het laden vd bezorgtas. Almet al zeer blij verrast met lekkere pizza's.
14 sep 2022 om 22:40 Erg lang moeten wachten,pizza’s waren koud
12 sep 2022 om 18:05 De pizza tonijn is heel erg lekker.
28 aug 2022 om 22:13 Verkeerde bestelling ontvangen, Maximo zei dat we maar contact moesten opnemen met thuisbezord en die zijn niet bereikbaar. Slechte service.
26 aug 2022 om 6:08 Heerlijk eten.
22 aug 2022 om 20:22 De pizza was verrassend lekker. Heb het vandaag weer willen bestellen, maar jullie zijn gesloten.
18 aug 2022 om 21:44 Heerlijk eten! Super aanrader! Bedankt en tot de volgende keer.
8 aug 2022 om 14:27 Spaghetti lauw en niet veel smaak. Ossenhaas lijkt iedere keer wat kleiner te worden. Bezorgtijd werd online steeds aangepast. Duurde uiteindelijk veel langer dan gemeld. Wel een uur en 15 min
7 aug 2022 om 22:07 bezorging was sneller dan gemeld en de piza was erg lekker en echt Italiaans