TRATTORIA MAXIMO RIJSWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 903 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Trattoria Maximo Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:21 Lekkere warme complete bestelling ontvangen. Vlot bezorgt voor een zondag.
27 nov 2022 om 19:43 Laten bezorgen ging helemaal mis. Eerst kwam iets wat we niet hebben bestelt. Op ons juiste eten moesten we dan 2 uur wachten. Geen excuses of iets. En de kwaliteit van het eten was niet wat we van hun zijn gewend als we op lokaal gaan eten. Helaas!
27 nov 2022 om 18:05 Delivery took appr 10mins more than promised which is not too bad but the food was almost cold...
26 nov 2022 om 7:23 Heerlijke pizza’s, gaan e vaker bestellen.
22 nov 2022 om 8:42 De risotto van de dag is altijd hetzelfde, maar heerlijk. De lasagne was wat flets, en voor een secondi vrij klein, maar toch wel erg lekker.
21 nov 2022 om 20:37 Heel lekker.
19 nov 2022 om 7:52 Indicatie was 55 min, duurde 40 min. Ok
18 nov 2022 om 21:39 Veel te laat. Er waren kleine kinderen bij die echt niet tot zo laat konden opblijven. Toen ik het restaurant belde bleek dat er geen bezorgers van thuisbezorgd beschikbaar waren. De pizza’s waren heerlijk maar erg ontevreden over thuisbezorgd.nl
10 nov 2022 om 18:56 Wanneer je 90 min moet wachten op een koude pizza die 10 min duurt om te maken dan gaat er echt iets mis in je zaak. Koude pizza en 90!!!!! Min wachten.. terwijl ze op 5 min fietsen zitten. Laatste keer dat we hier hebben besteld.
10 nov 2022 om 8:51 Heerlijke Pizza ,was super!
7 nov 2022 om 9:31 De pizza's waren minder lekker dan normaal omdat ze koud werden bezorgd. We hebben echt heel lang op de pizza's moeten wachten.
6 nov 2022 om 10:45 lekker !